Het weekend Kerkdriel-Zaltbommel begon met een opkomst van 27 campers. De organisatie was in handen van Gijs en Gerrit. In Kerkdriel was een parkeerplaats aan de Jachthaven Marina tijdelijk aangepast als een camperplaats met alle voorzieningen. We maakten dankbaar gebruik van restaurant Dukdalf een prachtige locatie aan de haven waar we heerlijk hebben gedineerd en zondag morgen van een uitgebreid ontbijt hebben genoten.

Op zaterdag werden per bus door chauffeur Gijs naar het Int. nationaal transportbedrijf G van Doesburg gebracht, een full-service logistiek bedrijf van groot formaat. We hebben kunnen beleven hoe men hier met 45 jaar ervaring en 60 eigen vrachtwagens, met alle maten containers, hoofzakelijk zonnepanelen door geheel Europa vervoert. Tijdens de pauze werden we rijkelijk voorzien van appelflappen en worstenbroodjes.

Ondanks het slechte weer hebben we zo nu en dan tussen de campers vertoeft om onderling bij te praten, wat te drinken en te genieten van zelf gemaakte hapjes waarbij de loempia’s van Angie en Jean bijzonder in de smaak vielen. De fam. Kors probeerde het droog te houden door ons allen van een paraplu van Kors Hoogwerkers te voorzien.

Op zondag werd na de groepsfoto en het ontbijt afgesloten met de ALV waarbij Piet Janssen als nieuwe voorzitter werd gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *