Lid worden

Bent u een Concorde rijder en nieuwsgierig waar Concorde Camper Club Nederland voor staat, dan kunt u altijd per mail contact met ons opnemen.

Een ieder die een Concorde camper bezit en het leuk vindt met ander leden van de Concorde Club Nederland in contact te komen om samen tips, ideeën, kennis en ervaring uit te wisselen zou lid “moeten “ worden.  

Leer op een leuke manier collega Concorde camperaars kennen, samen praten over reizen die u met de Concorde gemaakt heeft of misschien wilt gaan maken.

In april en oktober houdt de club een voorjaars-respectievelijk najaar treffen, dit vindt steeds plaats in een weekend van vrijdag 11.00 uur tot zondag 15.00 uur.

Ook kunt samen technische zaken bespreken en deelnemen aan workshops, in samenwerking met en door de dealer en of Concorde Reisemobile 

Ongetwijfeld kunt u ook uw voordeel doen via ons Forum in een Whatsapp groep met tips en handigheidjes van collega’s, anderen kunnen weer leren van uw kennis en ervaringen.

Jaarlijks brengt de club een Wie = Wie boek uit. Daar staan per lid de gegevens in zoals opgegeven op het inschrijfformulier plus een foto.

Als lid heeft u tevens de mogelijkheid om u in te schrijven voor de Concorde-Markenclubkarte, na succesvolle inschrijving ontvangt u korting bij de klantenservice van de fabriek en korting op alle originele Concorde-merchandisingproducten.

Welke Concorde u rijdt vinden we niet belangrijk, als bovenstaande u aanspreekt bent u meer dan welkom. 

Als de machtiging op het inschrijfformulier zijn ingevuld zal de penningmeester eerst € 30.00 inschrijfgeld incasseren van de opgegeven bankrekening.

De jaarlijkse contributie bedraagt € 70.00 en wordt jaarlijks vastgesteld in de Algemene Leden Vergadering. Kort daarna wordt de contributie geïncasseerd.

De kosten welke gemaakt worden om deel te nemen aan een evenement,  worden op basis van de kostprijs berekend.

Je kunt lid worden door Hier te klikken en het inschrijfformulier te downloaden en compleet in te vullen. Stuur het ingevulde inschrijfformulier op naar het genoemde adres op het inschrijfformulier. 

KLIK HIER OM HET INSCHRIJFFORMULIER DOWNLOADEN

0
Leden